Özel Tasarım Tema, E-ticaret Sitesi İçin Ne Anlam İfade Eder?

2023 Yılı Özel Tasarım Temalar, bir e-ticaret işletmesi için tasarlanmış ve özelleştirilmiş, yenilikçi bir web sitesi görünümüdür. Ürünlerinizi en iyi şekilde sunar ve müşterilerinizin alışveriş deneyimini en üst düzeye çıkarır. Ayrıca, özel tasarım temalar müşteri deneyimini arttırmak, daha yüksek satış oranlarına ve daha yüksek müşteri sadakatine sahip olmak için tasarlanır. Standart e-ticaret temalarından çok daha üstündür.

Gelin beraber bu yazımızda, yakın zamanda altyapımızda özel olarak tasarlanmış temaların görünüm ve özelliklerini beraber inceleyelim.

Platinmarket Özel Responsive RUBY Tema

Tüketiciler ürünlerden gözünü alamayacak, yeni nesil satış odaklı ürün detay sayfası ile müşteri kitlenizi artırın.

Gıda – Dental Malzemeler – Bebek Ürünleri vb. birçok sektöre önerdiğimiz ürün odaklı özel Ruby temamıza sahip olduğunuzda, e-ticaret sitenizin algılanan değeri yükselecektir.  Ruby Temayı Standart Temalardan Ayıran bazı özellikler aşağıdaki gibidir. Temaya Gitmek için Tıklayınız.

 

[table id=11 /]

Platinmarket Özel Responsive SIRIUS Tema

Marka değerini yükseltecek responsive tasarım. İhtiyacınız olan esneklik ve tüketici dostu arayüzü ile satışlarınızı arttırın.

Diğer Özel Temalardan ayıran en belirgin özelliği ürün detay sayfasında görsel odaklı ve sade olmasıdır, bu unsur müşterinizin karar verme aşamasını olumlu yönde tetikleyecektir. Doğru görsel kullanımı ile satışlarınızı arttırın. Temaya Gitmek için Tıklayınız.

 

[table id=12 /]

Vega-RUI PRO Responsive Premium Tema

Farkı güvenilir görünümü. Güzellik yetmez, güvenilir görünümü ön plana çıkarın, mükemmel alışveriş deneyimini müşterilerinize yaşatın.

2023 Yılı özel tasarım temalar arasında, Teknoloji sektörü için belki de en iyisi. Banner yanı ürün gösterimi ve farklı kategori gösterimi sayesinde kullanıcı deneyimini en üst sıraya çıkartmaya hazır olun. Markanız için en iyisi, Temaya Gitmek için Tıklayınız.

 

[table id=13 /]

 

Stella Responsive Premium Tema

Stella, kullanıcı deneyimini en üst seviyede tutmak için optimize edilmiştir. Kampanyalarınızı ön plana çıkarmak için gereken her şeyi sunar ve e-ticaret sitenizi daha etkili hale getirmek için size yardımcı olur.

Bu harika tasarım. Tarayıcı ve cihaz uyumlu olarak tasarlanmıştır, böylece herhangi bir cihazda mükemmel bir görünüme sahip olursunuz. Stella ile, rakiplerinizden her zaman bir adım önünde olacaksınız. Temaya Gitmek için Tıklayınız.

 

[table id=14 /]

Flora Responsive Premium Tema

Flora, modern tasarımın dalındaki yeşil yapraktır. İçerik odaklı bir tasarıma sahiptir ve kullanıcıların içeriğe odaklanmasını sağlar. Mobil cihazlardan masaüstü bilgisayarlara kadar her cihazda mükemmel bir görünüm elde edersiniz.

Ayrıca kullanım kolaylığını ön planda tutulduğu için kullanıcılar, rahat ve anlaşılır bir arayüz ile karşılaşır. Flora, e-ticaret siteniz için mükemmel bir seçenektir. Temaya Gitmek için Tıklayınız.

 

[table id=15 /]