2023 Yılı Pazaryerleri Komisyon Oranları Nedir?

2023 yılı pazaryerleri komisyon oranları hakkında bilgi almadan önce, pazaryeri komisyon oranları nedir? sorusu ile başlamalıyız. Pazaryerleri komisyon oranları satıcının ürünlerini satışa sunduğu platformun ücreti olarak sayılabilir. Bu oranlar Pazaryerleri kategorilerine göre değişiklik gösterebilir, bir pazaryerinde elektronik ürünler için belirlenen komisyon oranı anne bebek ürünleri için belirlenen komisyon oranı ile aynı olmayacaktır.

Pazaryerleri komisyon oranlarını manuel olarak hesaplamak zahmetli ve zaman alıcı olabilir, bu nedenle pazaryeri entegrasyon hizmeti veren firmalardan hizmet alınması tavsiye edilir. Bu hizmetler sayesinde satış yapılan ürünler, satış miktarı ve sektör gibi değişkenler dikkate alınarak otomatik olarak hesaplama yapılabilir ve satıcılar ürün toplam fiyatından düşülecek komisyon ve kargo ücretleri hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Pazaryeri entegrasyon hizmeti veren firmalar tecrübeli ve güvenilir olurlar, satış yapılan ürünler ve sektör gibi değişkenleri dikkate alarak en uygun pazaryeri entegrasyon paketini sunmayı amaçlar.

Bu nedenle satmış olduğunuz ürünler ve bulunduğunuz sektör doğrultusunda tecrübeli ve güvenilir bir firmadan hizmet alınması tavsiye edilebilir. Bu sayede zahmetli ve zaman alıcı hesaplamalar yapmadan, otomatik olarak doğru komisyon oranlarının hesaplanmasına yardımcı olunabilir. Platin360 ile tanışın.

Komisyon Alan Pazaryerleri Hangileridir?

Günümüzde faaliyet gösteren birçok pazar yeri komisyon almaktadır. Bu pazaryerlerinin komisyon oranları da farklılık gösterebilir ve satıcılar ile yapılan anlaşmaya göre belirlenir. Örnek olarak: N11, Trendyol ve Hepsiburada gibi popüler pazar yerleri komisyon almaktadır. Bu pazaryerleri, satıcıların ürünlerini satışa sunduğu platform olarak hizmet verir ve gerçekleşen satışlarınız için bir komisyon almaktadır.

Hepsiburada Komisyon Oranları 2023 Yılı

Hepsiburada, satış yapılan kategorilere göre değişen komisyon oranları uygular, bu nedenle ürünlerinizi satmadan önce komisyon hesaplaması yapmanızı öneririz. Böylece zararına satış yapmamış olursunuz. 2023 Yılı Pazaryerleri Komisyon Oranları aşağıda yer almaktadır. Ek olarak Platin360 ile işleri kolaylaştırabilirsiniz.

[table id=3 /]

N11 Komisyon Oranları 2023 Yılı

N11, farklı ürün segmentlerine göre değişen komisyon oranları uygular, bu nedenle ürünlerinizi satmadan önce komisyon hesaplaması yapmanızı öneririz. Bu sayede zararına satış yapmamış olursunuz. 2023 Yılı Pazaryerleri Komisyon Oranları aşağıda yer almaktadır.

[table id=1 /]

Trendyol Komisyon Oranları 2023 Yılı

Trendyol, satış yapılan kategorilere göre değişen komisyon oranları uygular, bu nedenle ürünlerinizi satmadan önce komisyon hesaplaması yapmanızı öneririz. Böylece zararına satış yapmamış olursunuz. 2023 Yılı Pazaryerleri Komisyon Oranları aşağıda yer almaktadır.

İlginizi Çekebilecek Diğer Makale: Trendyol Partner Sistemi Nedir?

[table id=4 /]

PTTAvm Komisyon Oranları 2023 Yılı

PTTAvm, satış yapılan kategorilere göre değişen komisyon oranları uygular, bu nedenle ürünlerinizi satmadan önce komisyon hesaplaması yapmanızı öneririz. Böylece zararına satış yapmamış olursunuz. 2023 Yılı Pazaryerleri Komisyon Oranları aşağıda yer almaktadır.

[table id=6 /]

Çiçek Sepeti Komisyon Oranları 2023 Yılı

Çiçek Sepeti, satış yapılan kategorilere göre değişen komisyon oranları uygular, bu nedenle ürünlerinizi satmadan önce komisyon hesaplaması yapmanızı öneririz. Böylece zararına satış yapmamış olursunuz. 2023 Yılı Pazaryerleri Komisyon Oranları aşağıda yer almaktadır.

[table id=7 /]

Amazon Komisyon Oranları 2023 Yılı

Amazon satış yapılan kategorilere göre değişen komisyon oranları uygular, bu nedenle ürünlerinizi satmadan önce komisyon hesaplaması yapmanızı öneririz. Böylece zararına satış yapmamış olursunuz. 2023 Yılı Pazaryerleri Komisyon Oranları aşağıda yer almaktadır.

[table id=8 /]